Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

New Vision

Interviu cu dr. Odette Luca:

In cat timp se vad efectele electrostimularii?
R: In functie de frecventa cu care faceti tratamentul, de surplusul de greutate si de modalitatea de alimentatie pe care o urmati; in general, dupa a 3- a sedinta veti simti ca hainele incep sa stea mai relaxat pe dvs.
 
Cat se slabeste la un tratament?
R: Se iau in calcul toate variabilele de mai sus; oricum, e bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza in mod diferit si ca un lucru important este si intensitatea la care se lucreaza (cu cat este mai mare, cu atat efectele sunt mai spectaculoase); dupa un abonament se dau minim 6 cm dar se pot da chiar si 16 cm.
 
Cate kilograme se slabesc in urma unui astfel de tratament?
R: Slabirea in kg nu este este atat de vizibila pentru ca scade masa grasa dar creste masa musculara (acest lucru se poate vedea si in masurarea ulterioara a masei grase)
 
 
Se poate intampla ceva cu muschii daca se folosesc intensitati foarte mari?
 R: Aparatele sunt total neinvazive si nu au efecte negative pe termen lung.Ele sunt utilizate in special in sanatate pe parte de recuperare musculara iar in domeniul frumusetii se folosesc cu succes de peste 25 de ani in centrele din Europa si SUA
 
 Electrostimularea poate produce spargerea vaselor sangvine si aparitia "firisoarelor" vinetii?
R: Desi este o procedura ferma nu este atat de brutala, deci nu exista acest risc.
 
In cat timp incep sa ma ingras?
R: Daca reveniti imediat la regimul alimentar normal ( fara nici un fel de retineri) si daca nu mai faceti sedinte de intretinere in aproxmativ 3 luni incepeti sa va ingrasati; modelarea intensa a musculaturii face ca initial, desi luati in greutate, efectul vizual sa nu fie atat de rapid).
 
Cum ar trebui sa fac sedintele de intretinere?
R: Puteti opta fie pentru varianta de a veni cam o data sau de doua ori /saptamana, fie sa alternati perioadele de tratament cu cele de pauza.De exemplu, dupa ce ati ajuns la silueta pe care o doriti, puteti sa va faceti un abonament pe care sa-l impartiti pe o perioada mai lunga : faceti o saptamana intensiv (de 4-5 ori /saptamana) asociat cu o dieta usoara, apoi 4 saptamani pauza; astfel veti ramane mereu in forma si chiar veti mai slabi in timp.
 
Ce fel de dieta trebuie sa tin?
R: Noi recomandam regimul disociat care are rezultate foarte bune cu electrostimularea.Daca totusi nu puteti modifica modalitatea de alimentatie , incercati sa evitati excesele, alimentele cu un numar mare de calorii (paine, dulciuri, paste, sucuri ,etc)si mancatul seara... Cu cat reusiti sa modificati ceva in modul dumneavoastra de alimentatie cu atat efectele vor fi evidente foarte rapid (de exemplu, o persoana care a inceput sa tina o dieta de 3-4 zile, poate da dupa prima sedinta de electrostimulare, daca reuseste sa ajunga la o intensitate mai mare de 3, chiar 6 cm).
 
In cat timp se vad efectele liftingului  facial?
R: Efectele apar imediat, chiar dupa prima sedinta va veti simti pielea mai hidratata si elastica, iar dupa 3 sedinte deja efectul este vizibil, atenuandu-se ridurile fine.
 

Cat de des trebuie sa fac sedintele de lifting facial?
R: Pentru un tratement corect, sedintele trebiesc faute in ritm sustinut, pe cat posibil zilnic.
 
Cum actioneaza electrostimularea in cazul tratamentului de ridicare de sani?
R: Electrozii se aplica subclavicular, iar prin activitatea musculara de la acest nivel se produce efectul de lifting, ridicandu-i si dandu-le fermitate
 
E posibil sa se produca o definire a musculaturii?
R: Bineinteles ca in timp, activitatea intensa a muschilor nu numai ca duce la eliminarea grasimii, dar duce chiar la definire musculara.Asta inseamna deci ca nu veti avea de exemplu un abdomen plat, ci unul frumos lucrat in care se pot evidentia muschii.
 
In ce fel actioneaza drenajul limfatic?
R: Mai ales pentru persoanele care nu au rezultate foarte bune de la inceput cu sedintele de electrostimulare, se poate insera in abonament o sedinta de drenaj limfaic pentru a duce la eliberarea limfei, procedeu care va ajuta foarte mult in procesul de slabie.Este indicat mai ales in cazul persoanelor cu retentie mare de apa.

  • New Vision#1
  • New Vision#1
  • New Vision#1
  • New Vision#1
  • New Vision#1

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro