Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Viostar

 

Viostar & New Vision Beauty Center- destinatia magica -sau despre cum  “fuga de-acasa” are doar de cistigat-

Reporter : Irina Pacurariu


Va provoc la un exercitiu de sinceritate: nu vi s-a intimplat niciodata sa va imaginati departe de viata de fiecare zi? Nu v-a trecut uneori prin minte sa iesiti pe usa si sa va duceti oriunde, numai sa fie cit mai departe de toate nereusitele, tacerile sau nevoile care ravasesc viata oricarei femei?

De cele mai multe ori, daca un astfel de impuls nu poate fi oprit, finalul se numeste depresie, divort sau…aproape la fel de grav, lehamite.

Solutia? Ascutati-va instinctele si evadati!

Acestea sunt momentele cind, daca ai norocul sa treci prin Iasi, fuga de acasa are o destinatie fara efecte secundare.

Adresa? Iasi, Moara de vint nr.14, adica o casa alba in colt de strada, unde e soare indiferent de anotimp.

Daca soarele inseamna caldura, prieteni, vorbe bune, aici le gasesti pe toate.

Locul este cunoscut de marea majoritate a iesencelor, indiferent de generatie. Cu ani in urma stapina casei, Doamna Viorica, de unde si numele salonului, acum recunoscuta peste tot, a invatat ca meseria pe care o face nu se poate invata.
Ca sa fii maestru in coafura iti trebuie talent mai mult decit orice altceva ceea ce, inca de la inceput, s-a dovedit ca are din plin. Premiile de la concursurile nationale si internationale si cozile pentru programari au fost nu doar certificatul ei de calitate ci, mai degraba unul de garantie ca drumul pe care a pornit este singurul pe care isi poate permite sa ramana fara sa ii fie frica de competitie.

De 20 de ani Viostar inseamna cei mai buni specialisti in coafura, manicura-pedicura .
La Viostar&New Vision Beauty Center gasesti cele mai bune solutii pentru ceea ce cauta orice femeie atunci cind “vrea sa schimbe ceva in viata ei”.
Adica solutii pentru o infatisare noua, proaspata si placuta.
Specialistii care pot da cele mai bune sfaturi personalizate pentru fiecare client.
Metode de cea mai noua generatie atit pentru tratamentele de par cit si pentru tunsori, culoare, stil.
Tratamente faciale cu produse de ultima generatie, masaj facial cu cristale de cuart, self-tan si cele mai bune scheme de slabit pentru fiecare tip de client.

Ce gasesti in plus fata de toate celelate saloane la Viostar? Ceva ce nu se poate importa, nu poate fi oferit de nici un distribuitor, nu este in oferta niciunui producator. La Viostar &New Vision Beauty Center gasesti o familie.

Aceea pe care daca o ai nu vrei sa o pierzi niciodata pentru ca te face dependent de grija, armonia si echilibrul ei.
De la cafeaua cu care te intimpina si  pina la poza de final pe care o face orice clienta inainte de a parasi salonul in exclamatiile de incantare ale publicului fericit de schimbare, Viostar  ofera exact ceea ce lipseste femeii in viata ei obisnuita: atentie.

Caldura gazdelor este magnetica, te obliga la reintoarceri si da dependenta asa incit este usor de inteles de ce acum 3 ani s-a alaturat echipei si dr. Odette Luca. Fiica doamnei Viorica, medic de profesie, cu experienta la catedra si specializare in estetica la Montreal ea a consolidat aceasta afacere cu initiativa, spirit novator si energie.

Abilitatile de profesor riguros si dedicat solutiilor neintruzive si sanatoase si metoda occidentala fac din dr. Odette Luca unul dintre cei mai buni specialisti in modelare corporala si beauty.

Centrul de frumusete Viostar&New Vision Beauty Center  are acum una dintre cele mai performante oferte din Iasi, mai ales ca detine “aparatul minune”, ultrarevolutionarul Dermocell.
 

  • Viostar#1
  • Viostar#1
  • Viostar#1
  • Viostar#1
  • Viostar#1
  • Viostar#1
  • Viostar#1

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro