Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Cosmetica

Tratament facial cu cristale de cuart roz (120 minute) 

Veti fi improspatate prin procedee de curatare profunda, exfoliere, aburi, extractii, microdermabraziune, masti bogate completate de masajul fetei si decolteului . Atingerea fina si ferma a cristalelor de cuart reechilibreaza si trezeste la viata sistemul limfatic. Presopunctura si serul antioxidant  au un efect instant de lifting si tonifiere.

Cristalul de cuart roz este un  instrument de masaj in reflexoterapie

                                                   

                                                          


REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:
 stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile
si energiile negative
 

Pret: 190 RON

 

Ultrasunete facial

Tratamentul cu ultrasunete este adecvat pentru orice tip de ten, iar operatiunea este extrem de simpla si usor de realizat.
Tratamentul cu ultrasunete ofera pielii stimularea necesara pentru a accelera metabolismul, circulatia limfo-venoasa si pentru a imbunatati sistemul imunitar natural al corpului.

1.    Ultrasunetele ajuta in cazurile de depigmentari si accelereaza procesul de vindecare;
2.    Impreuna cu un masaj eficient sprijina absorbtia ingredientelor active;
3.    Imbunatateste metabolismul si accelereaza circulatia sangvina;
4.    Dizolva grasimile hipodermice, accelereaza disocierea ingredientelor active de cele inactive, ajuta la decompozitia acumularilor in exces de apa si grasimi;
5.    Elimina cearcanele si pungile de sub ochi;
6.    Tratamentul ideal pentru problemele de acnee;
7.    Rol analgezic si calmant datorita caldurii emise.


Tratament facial galvanic
Ionizarea galvanica are rol in accelerarea abilitatii moleculelor active din cremele utilizate de a patrunde in profunzimea epidermei. Beneficiile sunt multiple si de lunga durata: mareste capacitatea de absorbtie a pielii, minimizeaza ridurile si normalizeaza derma.

Incarcarile electrice pozitive si negative, impreuna cu hidronium asigura o profunda penetrare a ingredientelor active cu aplicatii in iontoforeza si dezincrustare.


Tratament facial Termoschok

Deşi denumirea poate să vă sperie la început să ştiţi că nu este un aparat care induce şocuri electrice şi nici nu face ca procedura de tratament să fie una dureroasă. Tratamentul termoshock poate fi folosit fără riscuri atat pe faţă cât şi pe corp.

Tratamentul cu termoshock este utilizat pentru stimularea circulaţiei sangvine; îmbunătăţirea metabolismului şi stimularea celulelor pentru accelerarea micro-circulaţiei; combaterea şi prevenirea ridurilor; redarea fineţii şi luminozităţii pielii; calmează tenul, reduce cicatricile şi cuperoza, face ca pielea să fie mult mai permisivă şi să absoarbă mult mai bine produsele aplicate.

 Termoshock este un aparat care funcţionează pe principiul alternanţei vasoconstricţiei şi vasodilataţiei, adică zona tratată este supusă unei alternanţe cald-rece, care duce la rezultate vizibile foarte rapide.

  Termoshock are doi poli extremi de temperatură: polul cald menţine o temperatură de 40 de grade, în timp ce polul rece ramane la temperatura constanta de 4 grade. Prin activarea microcirculaţiei, circulaţia sangvină la nivelul capilarelor, terapia termoshock are ca efect imediat creşterea fermităţii pielii şi a musculaturii din zona tratată.

 Specialiştii noştri vă recomandă termoshock şi în tratarea altor probleme:
•  Tratament antirid - se aplică produse specifice pentru stimularea producerii colagenului şi elastinei. Polul fierbinte (nu atât de firbinte cum pare din povestire) se se plimbă pe suprafaţa feţei. Alternanţa termică accelerează pătrunderea în profunzime a substanţelor folosite iar efectele sunt “miraculoase” încă de la primul tratament.
•  Tratament anticelulitic - pe durata masajului fierbinte se aplică ulei, ser sau cremă cu efecte anticeluluitice. Acest tip de tratament ajută la reducerea grăsimilor, redă fermitatea pielii şi ajută la diminuarea centimetrilor în plus. La finalul procedurii pentru închiderea porilor şi pentru a da fermitate pielii, se efectuează un masaj rece. Ca la tratamentul antirid, trebuie precizat că substanţele active acţionează imediat şi în profunzime, aspectul de coajă de portocală fiind redus de la şedinţă la şedinţă.
•   Tratament de albire (în cazul cuperozei şi a altor afecţiuni asemănătoare ale pielii) - Se utilizează produse pe bază de acizi de fructe (cunoscuţi pentru efectul lor antioxidant) pentru albirea pielii. Se aplică produsele şi se masează pielea utilizând doar polul fierbinte.

 Produsele utilizate in centrul nostru apartin urmatoarelor marci: Bioline, Bruno Vassari, Germaine de Capuccini, Rosa Graf, Ainhoa etc. 

 

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro