ERR(2): Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php54/sess_8bor1a58iunqfqtnsm016bp9h0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/newvisio/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/newvisio/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: fopen(../log/log20220517app.txt): failed to open stream: Disk quota exceeded
ERR(512): User Warning: Could not append the log file: '../log/log20220517app.txt'!
Ondulare permanenta pentru gene

Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Ondulare permanenta pentru gene

  NOU! Ondulare permanenta pentru gene

        Inainte de ondulare permanenta                    Dupa ondulare permanenta

 

Ondularea permanenta a genelor se face cu produse Refectocil  testate dermatologic si oftalmologic. Rezultatul dureaza pana la 6 saptamani si este o solutie comoda pentru a-ti ondula genele fara clestisor si fara bataie de cap. Procesul de ondulare poate fi repetat la fiecare 6 saptamani, fara pauza, pe parcursul intregului an. Vopsirea genelor se face tot cu produse Refectocil  si este oferita gratuit in cazul ondularii permanente a genelor. Vopsirea se face pentru a da stralucire genelor si pentru a evidentia noua curbura a lor, precum si pentru a crea o coerenta estetica intre culoarea parului si culoarea genelor. In mod evident, ca si in cazul vopsitului sau permanentului de par, ingrijirea la domiciliu este absolut necesara, facandu-se cu produse specifice:  rimel regenerant din gama Refectocil sau o variata mai ieftina, uleiul de ricin. 
Ai grija de frumusetea ta!

Beneficii:

          Reprezinta solutia in cazul genelor drepte!

          Confera genelor o ondulare frumoasa

          Ochii par mai mari si sunt mai expresivi

          Colagenul si cisteina hranesc si protejeaza genele pe parcursul procesului

          Efectul rezista pana la 6 saptamani

          Produsele RefectoCil onduleaza delicat genele - facand inutila utilizarea altor metode, ca de exemplu ondularea mecanica, traumatizanta pentru gene.

Contraindicatii:

·          Reactie pozitiva la testul de sensibilitate

·         Taieturi si leziuni in zona ochilor

·         Conjunctivite si alte afectiuni

·         Inflamatii si umflaturi in zona ochilor

·         Alergii la produse cosmetice

 

Pret promotional – 67 lei

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro

ERR(2): Warning: Unknown: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php54/sess_8bor1a58iunqfqtnsm016bp9h0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php54)