Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Cavitatie

 Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).  

Tratamentul de cavitatie provoaca mişcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic.

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie  nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reală alternativă la liposucţia chirurgicală.

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie  oferă un nou contur corporal în numai 3 şedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere, în medie cu 2-4 centimetrii la prima şedinţă de liposuctie virtuala şi aproape cu 8-10 cm dupa 3 şedinţe (centimetrii difera si in functie de tesutul adipos). Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale şi reduce grăsimea localizată pentru totdeauna.

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro