Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Diagnosticare B100

Analizator corporal B100
DIAGNOSTIC CORPORAL COMPUTERIZAT

Aparatul profesional B100 este un performant      analizator corporal, computerizat, care indica cu precizie excesele din organism. In urma diagnosticarii se va putea  stabili cu precizie ce tip de tratament si terapii se va  alege pentru cele mai bune rezultate in remodelarea corporala.

Analizorul corporal B100 actioneaza pe baza de Bio Impedanta Electrica (BIA), calculand minutios si cu precizie raporturile intre masa grasa, masa musculara si masa de lichide din organism. Practic rezistenta la curentul special care traverseaza corpul este cea care ofera informatiile care vor ajuta in stabilirea unui tratament de remodelare corporala corect.

Acest aparat indica:
•    excesul de grasime din organism
•    excesul de apa din organism
•    necesar caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cont de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens)
•    masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare)
•    apa totala (intracelulara si extracelulara)
•    masa musculara
•    masa grasa

Pentru un plus de precizie in analiza corporala, analizorul B100 ofera si posibilitatea masurarii pliurilor. Plicometria ofera informatii despre masa grasa corporala si o imagine  mai completa asupra masei totale corporale.

Rezultatele analizei corporale vor identifica problemele corporale si astfel se va  putea stabili un program de remodelare corporala adaptat la organismul fiecarui pacient.Analiza corporala dureaza maxim 5 minute, informatiile fiind imprimate pe un buletin de analiza.

 


 

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro