Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Endermologie

Ce este endermologia cu tehnologie  Dermo Health®?

DERMO HEALTH® este o metoda revolutionara de endermologie ce foloseste o revolutionara turbina axiala (15,000 rpm) in locul clasicei pompe de vacuum. Aceasta turbina produce o suctiune continua in flux constant, pentru a actiona cu eficienta dar si pentru a elimina riscurile de aparitie a hematoamelor, vanatailor la nivelul epidermei. Astfel, puteti obtine rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.


Este posibila aplicarea unui drenaj limfatic pe tesutul conector. In aceasta maniera edemele sunt vacuumate cu mult mai usor pentru a elimina complet celulita. Aplicand diferite tehnici de drenaj limfatic, tesutul conector este stimulat si toxinele si grasimile aflate in exces in organism sunt eliminate prin urina.


Stratul grasos eliminate astfel se regaseste de regula la o adancime de 2 mm subcutanat. Tehnica este perfect non-invaziva si senzationala prin rezultatele oferite. Desi rivalizeaza cu chirurgia estetica in rezultate, elimina toate riscurile pe care le implica o astfel de operatie


Ba mai mult, endermologia este o terapie relaxanta pentru organism. Ajuta pacientul sa recastige increderea si relaxarea dorita. Este o solutie recomandata pentru toate tipurile de celulita, chiar si in cele mai avansate stadii ale ei, chiar si in cazul adipozitatilor “incapatanate” care refuza sa fie eliminate prin alte metode. Recontureaza corpul si reduce volumul mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor. 

Stimuleaza microcirculatia - ceea ce genereaza un excelent drenaj limfatic si accelerare a procesului de eliminare a lichidelor.


Actiunea practic presupune presiune negativa aplicata in flux continuu asupra zonei tratate.


Aceasta presiune negativa realizeaza o vasodilatare a capilarelor care constituie microcirculatia la nivel subcutanat, acolo unde se regasesc celulita si adipozitatile localizate. Realizeaza de asemenea o excelenta accelerare a circulatiei sangvine, atat la nivelul pielii cat si in profunzime, afectand in mod pozitiv musculatura.

KeyModulul DermoCell Expert are si un set de role pentru a realiza un proces mecanic de “framantare” a tesuturilor subcutanate. Aceata actiune de “framantare” genereaza un interschimb la nivel intra si extra celular al fiecarei celule in parte. Acesta este, practice, motivul pentru care toate toxinele si deseurile acumulate sunt eliminate iar celulele primesc o “hrana” bogata in oxigen si nutrienti, sprijinand procesele metabolice.

Proteninele cu greutate moleculara sunt si ele eliminate. Motivul? Aceste proteine sunt cele care creeaza un effect osmotic asupra zonei in care se gasesc: retin lichid atat intra cat si extra celular iar edemele interstitiale cresc in volum.


24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor creste cu pana la de 3 ori. Dupa cateva sedinte, zonele cu acumulari celulitice devin mai subtiri. Iata cum este posibila reconturarea corpului!Aplicarea masajului endermologic creste si stimuleaza circulatica limfatica gratie presiunii negativa aplicate dar si a”framantarii” realizata de role. Terapeutul actioneaza pe lantul ganglionar si urmeaza dispunerea ganglionilor limfatici pe intreaga retea a organismului.


 
Rolele au fost create special pentru a oferi un tratament delicat pielii. Presiunea negativa produce un fald perfect al pielii, reconturand corpul fara a vatama in vreun fel epiderma.

Care sunt efectele?

• Favorizeaza oxigenarea tesuturilor asupra carora actioneaza. Imbunatateste vascularizarea zonelor cu vergeturi si in consecinta reduce vizibilitatea acestora.
• Imbunatateste elasticitatea cutanata; datorita presiunii negativa, celulele moarte sunt usor indepartate iar foliculii sebacei si porii sunt deblocati.
• Mentine temperatura normala a corpului gratie vasodilatarii si transpiratiei abundente provocate.
• La nivel vascular produce o dilatare a vaselor.
• Faciliteaza mobilizarea cutanata, decongestiond tesuturile fibrozate si zonele hipersenzitive.
• Deoarece decongestioneaza tesuturile, este o importanta metoda anti-ageing, intarziind formarea naturala a ridurilor.
• Previne fibrozarea tisulara.
• Poate fi folosita ca o solutie anti-stres datorita efectelor de decontractare si relaxare.
• La nivel abdominal favorizeaza tranzitul digestiv si previne constipatia.
Are si actiune post-chirurgicala?
• Ajuta la reabsorbtia mai rapida a hematoamelor (in mod special a celor create in urma liposuctiilor).
• Uniformizeaza tesuturile dupa aplicarea unor tehnici ca liposculptura sau liposuctie.
• Inmoaie tesuturile fibrozate in urma operatiilor chirurgicale.
• Lucreaza bine cu ultrasunetele pentru a “sparge” fibrozele existente.
• Stimuleaza punctele de acupunctura.


Ce efecte are auspra pielii?
Favorizeaza irigarea tesuturilor cu rezultate spectaculoase asupra pielii: mareste elasticitatea, fermitatea si flexibilitatea. La prima vedere pielea este mai luminoasa, radianta – parte si datorita exfolierii usoare realizate de capatul de tratament. Astfel se explica si pudra alba care o veti gasi uneori pe capetele de tratament.
La nivel subcutanat, stimuleaza circulatia limfo-venoasa care practic “poarta” toxinele si deseurile spre eliminare. Decongestioneaza celulita si adipozitatile localizate. Stimuleaza circulatia arteriala care ajunge direct la celulele “vinovate” si astfel asigura un efect lipolitic (de eliminare a tesuturilor grasoase) iar acizii grasi sunt eliminati prin urina. Acele tesuturi care produc colagen si fibre de elastina sunt stimulate, readucand pielii fermitatea si un aspect intinerit.  


La nivel muscular si aponeurotic, asigura un mai mare flux sangvin, relaxeaza musculatura contractata si ajuta refacerea musculaturii dupa ruperi. In plus, scurteaza durata de refacere a tesuturilor muscular.
La nivel osos nu exista efecte directe. Se observa totusi o imbunatatire a performantei musculo-tendonoase.

Pretul unei sedinte 85 Ron
 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro