Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie in terapiile de modelare corporala.  Undele de radiofrecventa actioneaza prin termolipoliza selectiva pentru a trata zona lucrata.

Acest tip de tratament este ideal pentru:

- persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor

- pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala .

Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Radiofrecventa quadrupla.

Are un efect mult mai puternic asupra organisumul datorita aportului inalt de energie care dizolva grasimea din corp.Grasimile si toxinele sunt drenate catre centrii colectori si eliminate prin glandele sudoripare si limfa.

Aplicator cu 4 poli RF, combina impulsuri radio si magnetice pentru a ridica temperatura in zonele  tratate, fapt ce determina distrugerea celulelor care au incorporata o grasime mult mai mare ca si cantitate si volum, eliminand grasimea in exces.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita tesuturilor, care se poate observa inca de la prima sedinta .

Radiofrecventa este o metoda terapeutica provenita din fizioterapie prin care undele electro­magnetice produc o modificare a polaritatii celulare si in functie de intensitatea acesteia, unda poate sa patrunda foarte superficial la nivelul  pielii sau pana la 2 cm in tesutul adipos.

In felul acesta, tesutul subcutanat se incalzeste pana la temperaturi extrem de ridicate. Astfel, se obtine asa-zisa denaturare a colagenului si contractia lui imediata, precum si spargerea si golirea de continut a adipocitelor, celulele grase.

Ca prima faza, se obtine conturarea zonei, iar in perioada imediat urmatoare tratamentului, ca raspuns la caldura localizata, fibroblastele produc elastina si colagen.

Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

Se poate lucra la nivelul feselor, coapselor, bratelor, abdomenului,spate.

 Radiofrecventa este si solutia ideala pentru femeile care au nascut si au ramas cu vergeturi si piele inestetica. Aceasta ofera o imbunatatire a aspectului pielii, prin estomparea si decolorarea vergeturilor.

 

 

 

 

 Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro