Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Terapie LED

DermoLED


Creata cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existenta de diode emitatoare de lumina in fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatica, grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura. Terapia se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.


Tratamentul lifting facial unei sedinte cu produse  75 ron

Abonament Lifting Facial  - 10 sedinte - 650 ron

 

Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).

Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

Beneficii prin Terapie LED   si cromoterapie?
•    Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor;
•    Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida
•    Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic
•    Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central.

Terapia LED este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului.
În cazul femeilor însarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totusi, nu se recomanda nici o forma de terapie estetica în cazul unei sarcini.

Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala - antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee.

Un tratament facial dureaza 15 minute.

Terapia LED se foloseste în egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza între 20-30 minute.

În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata împreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice - produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, în medie, dupa 3-4 sedinte.

Dermoled


O data cu trecerea timpului pielea devine din ce in ce mai putin elastica. Fumatul, stresul, expunerea exagerata la soale, alcool, poluarea si bolile conspira toate la aducerea de noi si noi riduri si cicatrici. Parte din schimbarile de la nivelul pielii se poate datora pur si simplu trecerii timpului, da cu terapia DermoLED puteti trata semnele imbatranirii.


Tratamentul cu DermoLED consta in interactiunea luminii emise de diode pentru a active receptorii celulari si pentru a multiplica productia de colagen. Este o metoda naturala, non-invaziva, de reintinerire a pielii. Lumina emisa de DermoLED-uri interactioneaza direct cu celulele pentru a produce mai mult colagen si fibre de elastina.

Ce sunt DermoLED-urile?
Dermoled-urile sunt lumini de tratament rosii create cu tehnologie BodyHealth pentru aplicatii la nivel corporal si facial, fie separat, fie impreuna cu procedeul de endermologie pentru a optimiza rezultatele.
DermoLED se bazeaza pe cromoterapie si lumina rece cu stabilitate, emisa in fascicul restrins si cu grad ridicat de puritate a culorii. Nu este nici laser, nici sistem de lumina pulsata.
Este o metoda extreme de eficienta si complet non-invaziva de reintinerire a pielii. DermoLED-urile interactioneaza cu celulele si stimuleaza productia de colagen si de elastina.


Ce se poate trata cu Dermoled®?
Riduri de expresie, pistrui, cicatrici seboreice, inrosiri ale pielii, cuperoza incipienta.
Care este diferenta dintre aceasta terapie si Laser sau lumina pulsata?
Alte terapii ca Laser sau Lumina Pulsata sunt tratamente bazate de caldura aplicata asupra colagenului din piele si vaselor capilare pentru a genera o schimbare la nivel de epiderma. Terapia cu DermoLED nu se bazeaza pe caldura si nu raneste suprafata pielii pentru a produce schimbari.


Cum functioneaza?
Dermoled® este o metoda naturala non-invaziva de reintinerire. Lumina emisa de DermoLED interactioneaza cu celulele si le stimuleaza sa produca colagen si elastina. Aceeasi energie din DermoLED-uri poate fi folosita si pentru a inhiba productia de colagen – ceea ce s-ar putea dovedi eficient in tratarea cicatricilor. Prin manipularea lungimii de unda emisa, celulele pot deveni active sau inactive.


De cate sedinte este nevoie?
Numarul de tratamente si de sedinte depinde in mare masura de tipul de deficit intalnit la nivelul epidermei zonei tratate.


Este procedeul dureros?
Tratamentul este foarte relaxant, transmisia de energie directionata catre piele complet nedureroasa iar energia emisa potrivita pentru toate tipurile de piele. 


Este posibila combinarea cu alte tratamente?
Da, acesta tratament poate fi imbinat cu alte tratamente. Lucreaza excelent cu botox, endermologie sau laser pentru topirea grasimilor, lumina pulsate pentru cazurile de hiperpigmentare. Acest tratament este ales in intreaga lume pentru tratarea ridurilor, imbatranirii premature, ranilor cicatrizate si hiperpigmentate.


Cum se simte pacientul dupa tratament?
Majoritatea pacientilor se intorc la stilul obisnuit de viata imediat dupa tratament. Ceea ce le place cel mai mult este faptul ca acesta este un tratament rapid si ca nu trebuie sa isi intrerupa activitatile zilnice pentru a urma aceasta procedura.


Cum se aplica?
Dupa curatarea si exfolierea pielii, aplicati terapia DermoLED ® pe zona tratate. Pielea isi obtine astfel energia si elementele ce ajuta la regenerarea ei. Este recomandata exfolierea caci lumina penetreaza mai bine o piele temeinic curatata.
Poate fi terapia Dermoled® utilizata pentru a trata articulatii, dureri musculare si alte dureri inflamatorii?
In ceea ce priveste articulatiile, durerile musculare si conditiile inflamatorii, terapia DermoLed ® creste fluxul sangvin in zonele tratate. Fiecare zona trebuie tratata pentru cel putin 10 minute.

Contraindicatii:

• HIPERTENSIUNE:  Inainte de sedinte este recomandat sa se ia tensiunea pacientului caci acesta este un tratament care stimuleaza presiunea sangvina.
•BOLI ALE PIELII: iritatii (urticarie), rani deschise, inflamari, hematoame, decolorari nespecifice sau din cauze necunoscute. Zonele care prezinta cele de mai sus nu trebuie tratate.
• CANCER: Este interzisa aplicarea tratamentului persoanelor bolnave de cancer caci stimuleaza circulatia limfatica si poate cauza o dispersie si mai mare a celulelor bolnave.
• HERNIE: Este recomandata aplicarea tratamentului cu atentie in jurul zonelor cu rupturi. Daca nu se acorda atentie se poate cauza inrautatirea bolii. In general, zona inghinala nu trebuie tratata caci ar putea ascunde forme de hernie nedepistate inca.
• VENE VARICOASE: Aplicati tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele. Telangiectazia nu prezinta contraindicatii. Ba chiar, in unele cazuri a prezentat imbunatatiri radicale gratie tratamentului endermologic caci DermoHealth imbunatateste circulatia locala sangvina.
• FLEBITAAND TROMBOZA: Este interzisa realizarea tratamentului.
• SARCINA:  Nu este recomandat tratamentul.
• ANTICOAGULANTE: Este interzis tratamentul pacientilor cu hematoame aproape permanente sau pacientilor carora li se administreaza anticoagulante. Totusi, tratamentul nu este interzis celor care iau aspirina zilnic in doze mici.
• PSEUDOATROFIE: Nu este recomandat tratamentul persoanelor care prezinta afectiuni localizate produse de injectii (de regula cu cortizon). Luni mai tarziu pot aparea pe piele urme vinetii. DermoHealth nu este responsabil de realizarea acestor afectiuni. Totusi, nu este recomandata realizarea tratamentului in cazuri de anamneza – pacientul poate crede ca posibilele deficient viitoare sunt cauzate de tratament. Procedati cu grija in cazul acestui tip de pacienti. 

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro