Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Ultrasunete

     Tratamentele cu Ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.
    Un tratament cu Ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, Ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.


 
      Tratament celulita cu ultrasunete
Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de Ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro - vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

     Beneficiile Tratamentului cu Ultrasunete:
-          Efect anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor
-          Redarea elasticitatii pielii
-          Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei
-          Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.
     Contraindicatii tratament cu Ultrasunete:
Tratamentul cu Ultrasunete este contraindicat persoanelor care au dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătorilor de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.
    Recomandari tratament ultrasunete
Imbinarea de tratamente cu Ultrasunete cu impachetari  sau o sedinta de electrostimulare lifting facial conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antirid.


Pretul unei sedinte de ultrasunet facial  40 ron
Abonament 6 sedinte  180 ron
 

Pretul unei sedinte ultrasunet corporal 55 ron
Abonament 6 sedinte 300 ron
 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro