Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Modelare corporala

newvision-viostar/ Modelare corporala

 •  Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia (...)

  detalii

 • Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie in terapiile de modelare corporala.  Undele de radiofrecventa actioneaza prin termolipoliza selectiva pentru a trata zona lucrata. Acest tip de tratament este ideal pentru: - persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor - pentru (...)

  detalii

 • Analizator corporal B100 DIAGNOSTIC CORPORAL COMPUTERIZAT Aparatul profesional B100 este un performant      analizator corporal, computerizat, care indica cu precizie excesele din organism. In urma diagnosticarii se va putea  stabili cu precizie ce tip de tratament si terapii se va  alege pentru cele mai bune rezultate (...)

  detalii

 • PROFESSIONAL COMBO - Aparat de electrostimulare si termoterapie. Terapii de slabit 2 in 1: electrostimulare si termoterapie Aparatul Professional COMBO face parte din gama produselor de electrostimulare ale renumitului producator Health Technology LTD. Professional Combo aduce unic imbinarea a doua tipuri de terapii electrostimulare si termoterapie. (...)

  detalii

 • 1 la 4 din 13
  Prima pagina<1234>Ultima pagina

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro