Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Pedichiura

newvision-viostar/ Pedichiura

Pedichiura, un procedeu poate mai important decat manichiura pentru persoanele cu colturi si unghii incarnate poate fi transformata treptat,  intr-o pedichiura normala.


Pedichiura SPA este deasemeni un adevarat rasfat si o adevarata relaxare  pentru orice client al  centrului nostru .

- Primul pas care trebuie efectuat in tratamentul spa este cel de curatare a picioarelor cu ajutorul unui gel antiseptic .

- Urmeaza aplicarea unei creme , care se intinde numai pe talpi, deoarece actioneaza asupra calcaielor uscate si crapate. Aceasta fiind emolienta si hidratanta confera  finete si o stare de confort. Cu ajutorul unei pile profesionale, pielea dura si aspra din aceasta zona este indepartata si netezita. Picioarele sunt infasurate intr-o folie de plastic si intr-un prosopel si timp de cinci minute se lasa sa actioneze.

- Dupa ce au trecut cele cinci minute, se aplica o crema exfolianta pentru  a  elimina celulele moarte de la suprafata epidermei, lasand-o moale si catifelata.

- Dupa inca cinci minute, pielea picioarelor este hranita in profunzime cu ajutorul unei masti hidratante . Timp de 15 minute, picioarele sunt invelite in folie de plastic si incalzite cu ajutorul unei perechi de botosei din bumbac pentru o actiune puternica.

- La finalul tratamentului , picioarele se spala si se aplica o crema hidratanta , pentru masaj. Se stie ca fiecare organ intern are un corespondent in zona talpii. Astfel, masajul are rolul de a stimula toate punctele benefice, dand sentimentul unei relaxari complete.

 

 

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro