Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Proiect

Obiectivele proiectului:

Obiectivul general al proiectului: Cresterea competitvitatii firmei SC NEW VISION BEAUTY CENTER SRL prin introducerea de tehnologii noi in Regiunea Nord-Est

Obiectivele specifice ale proiectului:
1.Cresterea cifrei de afaceri cu mai mult de 50 % dupa primul an de exploatare a investitiei

2.Cresterea cotei de piata cu cel putin 5 % dupa 2 ani de exploatare a investitiei.

Societatea doreste sa-si mareasca cota de piata in regiune, succesul fiind asigurat de tehnologiile avansate care vor sta la baza tratamentelor realizate in cadrul centrului.

Prin implementarea proiectului se va asigura mediul necesar cresterii pe piata serviciilor din Iasi, iar procesul va fi intregit de o politica de promovare adecvata care va instiinta populatia de existenta si beneficiile acestor tratamente revolutionare.Prin acest proces se urmareste depasirea, din punctul de vedere al numarului clientilor si a cifrei de afaceri, pe cei mai importanti concurenti.


3.Crearea de 5 noi locuri de munca pentru populatia din orasul IASI


4.Cresterea profitului cu cel putin 50% dupa primul an de exploatare.

Pentru atingerea acestor obiective societatea a decis depunerea unui proiect, solicitand fonduri nerambursabile.
Realizarea planului de dezvoltare al firmei este strans legata de implementarea acestui proiect, al carui obiectiv este de a sprijini dezvoltarea economica a regiunii.

Planul de dezvoltare al firmei pentru urmatorii 5 ani este dependent de realizarea proiectului si consta in:
- Introducerea pe piata din Iasi a unor tratamente revolutionare, prin achizitionarea de echipamente de ultima generatie
- Diversificarea gamei de tratamente disponibile la momentul actual pe piata
- Tratarea cu succes a celor mai des-intalnite afectiuni
- Cresterea cotei de piata, astfel incat dupa 5 ani de la implementarea proiectului sa se obtina statutul de lider pe piata in domeniul sau de activitate

Echipamentele pe care societatea le detine in prezent si pe care le-am descris anterior sunt destinate tratamentelor realizate la suprafata pielii, asupra epidermei, ameliorand doar efectele anumitor afectiuni, dar nu pot actiona in profunzime, asupra dermei si hipodermei, fapt ce ar duce la obtinerea rezultatelor optime, prin eliminarea cauzelor afectiunilor.

Echipamentele ce se vor achizitiona vor veni in completarea celor deja existente, imbunatatind rezultatele si crescand satisfactia clientilor.

Societatea doreste sa achzitioneze o platforma reconfigurabila, upgradabila, dar si componentele acesteia. Avandu-se in vedere dezvoltarea si aparitia in fiecare an a tehnologiilor noi, posibilitatea reconfigurarii acestei platforme se concretizeaza prin mentinerea si cresterea peste ani a valoarii initiale a investitiei .

Un alt avantaj al unei astfel de platforme este faptul ca schimbarea parametrilor necesari unui tratament , in functie de fiecare pacient , se face pe loc , fara schimbarea pieselor de mana pentru fiecare puls diferit, lucru ce ar intarzia si bloca pacientul in cabinet.

O alta exigenta a investitorului este aceea ca echipamentele achizitionate sa ofere avantajul recuperarii rapide de dupa tratament, in unele cazuri aceasta nefiind necesara.

 


ECHIPAMENTELE CE AU FOST ACHIZITIONATE

 

Nr. Crt
 Denumire Echipament
       1.  Platforma de baza
       2.  Laser NdYAG
       3.  IPL (lumina intens pulsata)
       4.  Laser YSGG
       5.  Laser YSGG fractionat

 

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro