Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Tratamente Laser - Platforma XEO

newvision-viostar/ Tratamente Laser - Platforma XEO

 • Diferenta oferita de laserul Cutera Xeo CoolGlide Cutera Xeo foloseste cea mai noua tehnologie pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten închis. Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Sistemul (...)

  detalii

 • Îmbunãtãteste spectaculos textura pielii, reduce diametrul porilor, creste tonicitatea tegumentului.   Fiecare dintre noi îsi doreste sã îmbunãtãteascã un anumit aspect estetic. Sunt comune imperfectiunile la suprafata pielii, în epidermã sau în dermul profund. Din (...)

  detalii

 • Cum actioneaza Laserul Cutera ? Laserul  foloseste o luminã infrarosie, controlatã, pentru a încãlzi dermul, în deplinã sigurantã. Încãlzirea eficienta produce contractia colagenului din derm si formarea de colagen nou, care are ca efect întinderea pielii si cresterea tonusului (...)

  detalii

 • Un tratament sigur si eficient pentru redarea stralucirii naturale a pielii           Ce este tratamentul Pearl? Tratamentul Pearl combinã impactul tratamentelor laser de resurfacing cu delicatetea si siguranta procedurilor non-invazive de tratare a pielii afectate de diferite imperfectiuni. Se foloseste (...)

  detalii

 • 1 la 4 din 6
  Prima pagina<12>Ultima pagina

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro