Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

ABONAMENT FACIAL

1350 RON


Fiecare şedinţă combinată de electrostimulare şi ultrasunete facial este precedată de o demachiere cu produse profesionale şi urmată de 5 minute de masaj facial  care are drept scop revitalizarea pielii obosite şi diminuarea progresivă a ridurilor de expresie şi de deshidratare.


Gomajul facial se face înaintea aplicării măştilor.


Măştile de relaxare (lecitina,, struguri etc  ) se aplică după şedinţele de microdermabraziune, la interval de 2 săptămâni şi au drept scop destinderea semnelor de oboseală de pe faţă, hidratând, răcorind şi umezind.


Măştile hidratante profesionale sunt purifiante şi nutritive.


Se recomandă ca şedinţele de electrostimulare să fie combinate cu terapiile ultrasonice pentru ca efectul de lifting facial să fie maxim; Ritmul în care se vor ţine aceste proceduri sa fie de 5-6 zile pe săptămână Se poate repeta un astfel de abonament facial imediat dupa încheierea primului, iar în acest caz veţi beneficia de un discount de 20% la al doilea abonament. Efectele sunt identice cu cele apărute in urma unei operaţii chirurgicale de lifting facial. Dupa încheierea celor 2 abonamente se recomandă o pauză de 6 luni până la începerea unui alt abonament (în cazul în care consideraţi că efectul s-a diminuat).


•    12 şedinţe electrostimulare facială - 15 minute
•    12 şedinţe ultrasunete facial- 15 minute
•    4 şedinţe limfatic facial - DERMOCELL - 15 minute
•    2 şedinţe microdermoabraziune
•    4 şedinţe scrub facial
•    2 măşti relaxante 20 minute
•    2 măşti de hidratare intense 15 minute
•    4 masaje faciale

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro