Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Epilare definitiva Laser NdYAG

Diferenta oferita de laserul Cutera Xeo CoolGlide

Cutera Xeo foloseste cea mai noua tehnologie pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten închis. Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Sistemul eficient de racire a pielii care urmeaza a fi tratata asigura deplina siguranta în lucru (fara arsuri) si confortul pacientilor.

 

 Laserul Cutera Xeo reuseste în doar 6-8 sedinte reducerea definitiva a numarului firelor de par, urmate doar de unele sedinte de intretinere trimestriale sau semestriale.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu CoolGlide?

Cutera poate îndeparta parul din toate zonele corpului(de pe fata, picioare, brate, axila si spate)

Poate trata si zonele sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

Ce simtiti la tratamentul cu CoolGlide?

Piesa de mânã CoolGlide rãceste si calmeazã în timp ce alunecã pe piele. La emiterea pulsului de luminã unii pacienti simt o usoarã senzatie de întepãturã. Aceasta este mai accentuatã dacã zona este mai sensibilã sau firele de pãr mai groase sau mai dese.

De obicei nu este necesarã anestezia localã sau administrarea de calmante; totusi, unii pacienti doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

De câte tratamente este nevoie?

Tratamentele se efectueazã dupã evaluarea dumneavoastrã de cãtre medicii din centrul nostru,, specializati în laserterapie. Majoritatea zonelor necesitã 6-8 tratamente.

Totusi, numãrul tratamentelor cu laserul Cutera pentru efecte optime si de duratã depind de : grosimea firului de pãr, zona tratatã, ritmul de crestere a pãrului, vârsta, echilibrul hormonal, caractersticile individuale ale pielii. Firele de pãr nu cresc în acelasi ritm; parcurg trei etape distincte: crestere, stagnare si eliminare.

Cutera actioneazã prin distrugerea mai ales a firelor de pãr aflate în faza de crestere (anagen) la momentul tratamentului. Deoarece firele de pãr ajung în faza de crestere în momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumitã zonã. De asemenea pielea activeazã noi fire de pãr mereu pe parcursul vietii. Adresati-vã medicilor nostri specialisti pentru explicatii, evaluare si indicatii de tratament adaptat. Uneori consultul si controlul endocrinologic este necesar pentru rezultate si mai bune (hirsutism). Adresati-vã specialistilor in domeniu pentru o evaluare corecta .

Ce se întâmpla dupa tratament?

Imediat dupã tratamentul cu Platforma Xeo( Cutera), zona tratatã poate fi usor înrositã. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care hidrateazã si decongestioneazã în paralel. La 3-10 zile dupã tratament veti observa cã pãrul pare sã creascã din nou. De fapt, majoritatea acestor fire de pãr nu cresc din nou, ci au fost distruse si eliminate ca rezultat al tratamentului. Înainte de fiecare tratament, cu 6-8 sãptãmâni înainte nu aveti voie sã vã epilati cu cearã sau prin pensare, dar puteti sã vã radeti sau aplica o cremã epilatoare pentru ca efectul laser sa fie maxim.

Exista restrictii în activitate după tratament?

Dupã tratament vã puteti relua imediat activitatea normalã. Poate apãrea o usoarã înrosire a pielii. Se recomandã aplicarea cremelor de protectie solarã (factor de protectie 50+) pe zonele tratate care vor fi expuse la soare. În plus, medicul poate recomanda utilizarea unor produse speciale pentru îngrijirea pielii sau a unei creme cu o formulã specialã adaptatã tipului dvs. de piele.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Pacientii au manifestat putine efecte secundare, cele mai frecvente fiind o usoarã înrosire si inflamare a pielii. Aceste efecte dureazã de obicei cel mult câteva ore si sunt atenuate folosind foliile calmante Natragel. Sistemul de rãcire eficient al aparatului reduce disconfortul si înlãturã riscul de arsurã din timpul tratamentului. Medicul dvs. vã va oferi informatii complete despre avantajele si riscurile tratamentului.

Care este diferenta între laserul Cutera Xeo si alte metode de îndepartare a parului?

Rasul, ceara si cremele depilatorii sunt metode cu rezultate temporare care trebuie repetate frecvent. Ele nu distrug definitiv firul de pãr si rãdãcina acestuia. Cutera oferã reducerea definitivã a firelor de pãr cu rezultate de duratã.

De ce Cutera si nu alte sisteme laser pentru îndepartarea parului?

Lungimea de undã mai mare utilizatã de Cutera  permite tratarea sigurã si eficientã a pacientilor cu ten deshis sau închis la culoare sau bronzati. Spre deosebire de alte sisteme, CoolGlide poate trata la fel de usor si eficient atât pãrul fin de pe buza superioarã a femeilor, cât si pãrul mai aspru de pe spatele bãrbaþilor. Piesa de mânã cu rãcire integratã asigurã confortul pacientilor si minimalizeazã reactiile adverse frecvent observate în cazul utilizãrii altor sisteme laser mai vechi: arsura. Nu trebuie confundatã tehnologia laser cu luminã intens pulsatã (IPL) frecvent întâlnitã. Diferentele de tehnologie se remarcã si în numãrul de sedinte si eficienta dupã fiecare tratament.

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro