Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Laser vascular pentru dilatatii venoase

Tratamentul venectaziilor
 
Cu cea mai noua tehnologie, cu un design unic si caracteristici tehnice care ofera cele mai bune rezultate in deplina siguranta pentru pacienti, Cutera Xeo CoolGlide trateazã sigur si eficient atât micile vase de sânge de pe fatã  sau picioare, cât si vasele mai mari albastre de pe picioare, la femei si bãrbati cu orice tip de piele.
 


Diferenta Cutera Xeo

Cutera Xeo este ultima tehnologie laser pentru tratarea vaselor de sânge inestetice, care combinã lungimea de undã bine aleasa – 1064nm – cu parametri flexibili, adaptati fiecarui tip de vas. Astfel, tratamentul este individualizat fiecãrui pacient în parte pentru cele mai bune rezultate, fara riscuri.
 
Ce tipuri de vene pot fi tratate?
Cutera Xeo poate îndepãrta venele inestetice din orice parte a corpului. Venele mici faciale (cuperoza - telangiectaziile) pot fi tratate rapid fãrã complicatii sau învinetire. Vasele mari albastre de pe picioare, cu diametrul de maxim 3,5 mm, pot fi de asemenea tratate cu succes. Medicul va evalua care vase de sânge pot fi tratate si va stabili tratamentul adecvat. Dupa tratament vasele sunt inlaturate definitiv fara urme. Atunci cand vasele sunt mai mari este posibil ca dupa tratament vasul respectiv sa apara albastru pe traiectul lui, aspect care se va mentine cateva zile sau saptamani, dupa care va disparea. Puteti aplica fond de ten imediat dupa tratament daca e nevoie.
 
Cum actioneaza terapia varicelor Xeo?
Sistemul laser Cutera Xeo emite pulsuri de energie luminoasã speciala care realizeazã coagularea sângelui din vasele dilatate. Continutul sanguin impreuna cu resturile vasculare sunt resorbite de organism in cateva zile sau saptamani in functie de marimea vasului. In locul vaselor pielea ramane integra, fara cicatrici sau pigmentare. Vasele sunt indepartate definitiv.

Cine sunt pacientii pentru Cutera Xeo?
Laserul Cutera Xeo  CoolGlide are caracteristicile tehnice adecvate, care permit tratarea pacientilor cu orice tip de piele. Consultati medicul pentru explicatii amanuntite adaptate particularitatilor pielii dumneavoastra.
 
Care este diferenta fata de Scleroterapie?
Majoritatea medicilor si pacientilor preferã Cutera Xeo CoolGlide deoarece nu presupune injectii dureroase, nu are riscuri si nu lasa urme neplacute dupa tratament.
 
Hemangioamele
Acestea rãspund foarte bine la tratamentul cu Xeo, de multe ori dupã doar o singurã sedinþã. Pacientii cu aceste leziuni vasculare care au renuntat la gãsirea unei solutii au fost umiti de succesul tratamentului vascular Xeo. Consultati-vã medicul pentru o evaluare completã.

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro