Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Lifting nechirurgical laxitate

Cum actioneaza Laserul Cutera ?

Laserul  foloseste o luminã infrarosie, controlatã, pentru a încãlzi dermul, în deplinã sigurantã. Încãlzirea eficienta produce contractia colagenului din derm si formarea de colagen nou, care are ca efect întinderea pielii si cresterea tonusului ei. În timpul procedurii, suprafata pielii (epidermul) este protejatã în permanentã de catre aparat, prin fazele de rãcire care alterneazã controlat cu încãlzirea, realizate cu aceeasi piesã de mânã . Dupã procedurã, productia nouã de colagen provoacã în continuare întinderea pielii, îmbunãtãtind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a santurilor nazo-labiale, inca 6 luni dupa ultimul tratament.

 

 

 

 

Ce zona raspund cel mai bine la procedura laser laxitate?

Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele lasata. Pielea laxã de pe fata, gat, abdomen si brat a rãspuns deosebit de bine la tratament.

Ce persoane pot fi tratate?

Aceasta procedura constã în încãlzirea tesutului aflat sub suprafata pielii si pot fi tratati pacientii cu orice tip de piele, care au laxitate. Cele mai bune rezultate se obtin pe pielea subtire, fara tesut adipos abundent. Pacientii sunt bãrbati si femei având orice vârstã si tip de piele. Medicul dumneavoastra vã poate explica ce rezultate puteti obtine prin tratamentul cu laser.

De câte tratamente este nevoie?

Un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienti. Totusi, în mod frecvent pacientii opteaza pentru doua sau trei tratamente în decurs de câteva luni. Medicul Dvs. va va recomanda numarul si frecventa tratamentelor pentru a obtine rezultate optime. De obicei sunt necesare patru tratamente la sase saptamani interval. Dupa un ciclu de 4 tratamente, in urmatorul an se fac tratamente de intretinere semestriale.

Care sunt efectele tratamentului?

Doar uneori, Imediat dupã tratament puteti observa o usoarã înrosire  a pielii în zona tratatã, care va dispãrea în câteva minute. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care hidrateazã si decongestioneazã în paralel. Medicul dumneavoastra vã va oferi informatii complete cu privire la beneficiile acestui tratament.

Când voi observa rezultatele?

În cazul unor pacienti, rezultatele au fost observate imediat. Totusi, pentru cei mai multi pacienti, rezultatele vor deveni vizibile pe parcursul urmãtoarelor trei pânã la sase luni dupa tratament, timp în care se formeazã noi fibre de colagen, iar pielea se întinde.

Ce simt în timpul tratamentului?

La fiecare puls , veŇ£i simti o scurtã senzatie de caldurã. Controlul temperaturii locale este asigurat de catre aparat, prin racirea pielii inainte si dupa incalzire, astfel incat se pot obtine cele mai bune rezultate fara riscuri pentru pacient.

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro