Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Peeling Laser cu Pearl, Pearl fractionat, Pearl fusion

Un tratament sigur si eficient pentru redarea stralucirii naturale a pielii

 

 

 

 

 

Ce este tratamentul Pearl?
Tratamentul Pearl combinã impactul tratamentelor laser de resurfacing cu delicatetea si siguranta procedurilor non-invazive de tratare a pielii afectate de diferite imperfectiuni. Se foloseste un laser special YSGG care asigurã cele mai bune rezultate în deplinã sigurantã si recuperare scurtã. Pearl reduce ridurile, îmbunãtãteste textura pielii si trateazã leziunile solare în unul sau douã tratamente, cu un timp de recuperare mult mai scurt decât oricare altã tehnologie, asigurând o piele sãnãtoasã, strãlucitoare. Rezultate foarte bune au fost menþionate si în tratamentul cicatricilor atrofice postacnee.
 
Cum actioneaza tratamentul Pearl?
În cursul procedurii, stratul superficial al pielii este partial vaporizat instantaneu într-o manierã presetatã adaptatã leziunilor. Laserul elibereazã simultan energie si straturilor profunde ale pielii stimulând productia de colagen necesar înlãturãrii leziunilor. În urma tratamentului se produce un strat protector la suprafata pielii care actioneazã ca un pansament natural pe perioada de recuperare, asigurând scurtarea semnificativã a acesteia fãrã complicatii sau riscuri. Dupã 3-4 zile, si acest strat protector se va descuama si va cãdea, lãsând o piele "nouã", sãnãtoasã si strãlucitoare.
În scurt timp pacientul va remarca o modificare importantã la nivelul pielii, care devine mai netedã si mai mãtãsoasã, toate acestea dupã 15 minute de tratament si o perioadã totalã de recuperare de 4-7 zile.
 
Ce este perioada de recuperare?
Recuperarea este timpul necesar refacerii dupã tratament, perioadã în care pielea este roz/rosie.  Datoritã tehnologiei Pearl, aceastã perioadã este de numai 4-7 zile (week-end), astfel cã pacientul îsi poate continua activitãtile zilnice. În aceastã perioadã pacientul îsi protejeazã zona tratatã si foloseste o anume cremã hidratantã indicatã de medic.
 
Cine este candidatul ideal pentru Pearl?
Pacienþii cu tipul de piele alb spre mediu (tip I-III) si cu leziuni solare moderate, riduri medii si pori dilatati sunt candidatii ideali. De asemenea cicatricile atrofice postacnee vor avea îmbunãtãtiri importante mai ales în paralel cu tratamentele Laser Genesis.
 
Cum este resimtit tratamentul de catre pacient?
Procedura Pearl este resimtitã ca o succesiune de mici întepãturi. Pe o scarã de la 1 la 10, unde cu 10 este notatã durerea, majoritatea pacientilor marcheazã procedura cu  2-3. Anestezia localã cu cremã este suficientã.
 
Cât de repede se vad rezultatele? Cât de repede dupa procedura se poate aplica machiaj?
Primele rezultate sunt vizibile din ziua 4-7 dupã tratament, când tesutul superficial se va descuama si va cãdea, lãsând dedesubt o piele nouã si sãnãtoasã. Din acel moment  se va putea aplica machiaj. Evaluarea finalã tratamentului se face la cel putin 2 luni, însã formarea de colagen nou se urmãreste încã 4-6 luni. Rejuvenarea 3D expres este soluþia idealã pentru a obþine cele mai bune rezultate. Întrebaþi medicul despre ce este vorba.
 
Exista restrictii în activitate dupa tratament?
Dupã tratament pielea va avea aspectul unei arsuri solare superficiale. Se vor aplica creme hidratante în perioada de recuperare. Datoritã faptului cã nu se pot aplica creme de protectie solarã, va fi nevoie de cât mai putinã expunere la soare  dupã tratament. Veti primi indicatii foarte stricte legate de aceastã perioadã de care depinde rezultatul.
 
Câte tratamente sunt recomandate?
Unii pacienti au nevoie uneori de douã tratamente la interval de una - douã luni pentru a se obtine efectul dorit. Majoritatea au nevoie de un singur tratament.
 
Poate fi Pearl o parte a unui tratament complex de întinerire a pielii?
Da, pacienþii pot alege un tratament Pearl, urmat de sedinte de rejuvenare 3D, Titan sau tratamente cu solutii injectabile. Discutati aceste posibilitãti cu medicul dumneavoastrã.


 
Care este diferenta între Pearl si alte tratamente laser?
Pearl este cea mai eficace metodã de tratament al ridurilor fine, medii, texturii pielii sau discromiilor, fãrã sã necesite îngrijiri speciale, sângerari pronunþate, infecþii dupã tratament, timp lung de recuperare, ca în cazul altor lasere (Erbium, CO2). Comparatã cu alte tehnologii, Pearl oferã cele mai bune rezultate într-un singur tratament, spre deosebire de altele care necesitã 4-6 sedinþe cu recuperare 2-3 sãptãmâni dupã fiecare sedintã.
 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro