Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Rejuvenare 3D

Îmbunãtãteste spectaculos textura pielii, reduce diametrul porilor, creste tonicitatea tegumentului.
 
Fiecare dintre noi îsi doreste sã îmbunãtãteascã un anumit aspect estetic. Sunt comune imperfectiunile la suprafata pielii, în epidermã sau în dermul profund. Din pãcate, odatã cu vârsta, si sub actiunea razelor solare, aceste imperfectiuni se transformã în probleme complexe – lentiginele solare, poikiloderma, problemele vasculare, textura asprã, laxitatea, rosaceea si ridurile fiind doar câteva dintre acestea.
Cele 3 proceduri folosesc tehnologii diferite însã actioneazã sinergic pentru obtinerea celor mai bune rezultate în deplinã sigurantã si  noninvaziv: Photo Genesis, Laser Genesis . Uneori se apeleazã si la Peelingul laser Pearl (3D expres).
LimeLight Facial, AccuTip si Photo Genesis sunt procedurile pe bazã de luminã pulsatã care trateazã leziunile de la suprafata pielii cum ar fi eritemul, petele maronii sau pistruii (efelide), petele de bãtrânete si alte  discromii brune si rosii, rosaceea.
Procedura Laser foloseste tehnologia laser non-invazivã cu lungimea de undã 1064 nm  (Nd:YAG), pentru  tratamentul eficient al ridurilor fine, porilor mãriti, textura asprã a pielii (pielea de portocalã), eritemul difuz si cicatricile atrofice (de obicei dupã acnee) sau hipertrofice. Asociat, tratamentul  se adreseazã si rosaceei cu foarte bune rezultate.  S-a dovedit cã procedura stimuleazã si formarea de colagen nou, conferindu-vã o înfãtisare mai tânãrã, pielea devenind mai strãlucitoare si mai finã.
 Laserul foloseste o luminã infrarosie care oferã o încãlzire uniformã si selectivã doar a dermului profund, având ca efect contractia colagenului si productia de fibre noi de colagen, tinere, cu efect evident de lifting. Încãlzirea eficientã se efectueazã sub controlul aparatului în deplinã sigurantã. Pielea subtire, fãrã tesut adipos subiacent reactioneazã cel mai bine la acest ip de tratament.
 
Fiecare aplicatie CUTERA oferã o solutie eficientã si sigurã pentru cele mai solicitate proceduri. Împreunã, ele actioneazã sinergic si oferã pacientilor solutii flexibile si eficiente pentru rejuvenare 3D.
 
Cine poate fi tratat cu 3D?

Bãrbati si femei având orice vârstã si tip de piele. Pielea subtire si laxã, cu riduri fine, texturã asprã, porii dilatati, eritemul (roseata), petele sau porii mãriti, rosaceea, cicatricile rãspund foarte bine la tratament. Cereti pachete de tratament adaptate pielii dumneavoastrã în urma consultatiei – evaluare efectuatã de specialistii nostrii.
 
Ce zone rãspund cel mai bine la tratamentul 3D ?

Au fost tratate cu succes  fata si gâtul, dar si alte pãrti ale corpului, precum mâinile, bratele si abdomenul.
 
Ce simtiti în timpul tratamentului?
Procedurile  actioneazã printr-o serie de pulsuri luminoase, care sunt resimtite de cãtre pacient ca o foarte scurtã întepãturã. Veti simti o usoarã încãlzire a suprafetei pielii în timpul procedurii.
La fiecare puls Cutera, veti simti o scurtã senzatie de cãldurã, urmatã de rãcire. Majoritatea pacientilor se simt confortabil.
De câte tratamente este nevoie?
Fiecare tratament va fi diferit si adaptat pacientului. Majoritatea pacientilor vor avea nevoie de 2 pânã la 6 tratamente. La consultatia – evaluare vi se va face schema de tratamente adaptatã pielii dumeavoastrã.
 
Care sunt posibilele efecte secundare?
Pacientii au remarcat foarte putine efecte secundare sau nici unul. Cel mai frecvent este o usoarã înrosire a pielii care va dispãrea în câteva minute dupã tratament. Pentru reducerea acestor efecte nedorite se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care decongestioneazã si hidrateazã în paralel. Medicul vã va oferi informatii complete despre beneficiile si riscurile controlate ale tratamentului.
 
Când se vãd rezultatele?
Un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienþi. Totusi, în mod frecvent veti observa rezultatele dupã 2 – 4 sãptãmâni, iar îmbunãtatirile vor continua sã aparã timp de câteva luni.
 
Care este diferenþa între Rejuvenarea 3D ┼či alte tratamente laser?

Orice alt tratament laser trateazã partial, doar un singur aspect al unei imperfectiuni a pielii. Pot reduce doar petele sau eritemul, sau îmbunãtãti doar tonicitatea pielii.
Numai Rejuvenarea 3D de la Cutera trateazã toate aspectele legate de rejuvenare, obtinând cele mai bune rezultate.

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro