Contact direct

0232.263.481

0732.897.692

english

Tratament pete maronii

Cutera AcuTip 500 si LimeLight
Pentru tratamentul petelor maronii si telangiectaziilor de la soare si de varsta.

 
Cutera AcuTip 500 si LimeLight
Cutera a creat un sistem cu luminã pulsatã deosebit de eficient pentru tratarea petelor si a leziunilor solare precum si a dilatatiilor venoase inestetice de pe fatã sau corp. Piesa de mânã are mãrimea idealã pentru a trata vasele mici de sânge de pe nas, obraz, bãrbie, sau alte zone precum si a petelor maronii.
 
Cum actioneaza AcuTip si LimeLIght pentru tratarea  petelor maronii si  micile vase de sânge de pe fata?
AcuTip emite pulsuri de energie luminoasã care realizeazã coagularea sângelui din vasele mici, sau distrugerea selectivã a melaninei din petele maronii, acestea fiind ulterior resorbite de corpul dumneavoastrã în câteva zile.


 
Ce tipuri de vene pot fi tratate?
Cutera AcuTip si LimeLight poate îndepãrta vasele mici, inestetice de pe fatã ("telangiectaziile") rapid si fãrã învinetire sau alte complicatii. Cherry angioma din orice parte a corpului pot fi de asemenea tratate cu mult succes cu procedura AcuTip, de cele mai multe ori într-un singur tratament. Venele mai mari se îndepãrteazã cu laserul vascular Cutera NdYag CoolGlide.
 
Cum actioneazã AcuTip si Limelight pentru tratarea petelor maronii?
Lumina vizibilã emisã  este absorbitã în mod selectiv de cãtre petele pigmentate (melanina) si zonele rosii de pe piele (hemoglobina). Efectul terapeutic este produs de încãlzirea urmatã de distrugerea si resorbtia in timp a pigmentului.


 


Ce zone pot fi tratate pentru îndepartarea petelor maronii?
Se poate trata fãrã riscuri orice parte a corpului care prezintã pete de la soare sau de vârstã si pistrui. Fata, pieptul, umerii si bratele sunt zonele cel mai frecvent tratate deoarece ele sunt cel mai frecvent expuse la soare.
 
Ce simtiti în timpul tratamentului?
Când piesa de mânã este plasatã pe piele, veti simþi o senzatie de rãcoare si confort. Când pulsul de luminã este emis, este posibil sã simtiþi timp de câteva milisecunde o usoarã senzatie de disconfort care trece imediat.
 
Cât dureazã un tratament?
Tratamentul efectiv dureazã numai câteva minute. Iar întreaga sedinþã o puteti efectua în timpul pauzei de masã, deoarece procedura nu este invazivã.
 
De câte tratamente este nevoie?
În mod normal, este suficient un tratament sau douã pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare în cazul petelor cu suprafata mare sau închise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pistrui sau grav afectate de soare.
 
Ce se întâmplã dupã tratament?
Petele de la soare: Dupã tratament, petele se pot închide la culoare. Puteti observa si o usoarã înrosire a pielii din jur. În general, aceste semne dispar în câteva ore. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care hidrateazã si decongestioneazã în paralel. În cel mult  douã-trei sãptãmâni, petele se vor atenua si vor dispãrea. A doua sedinþã este uneori necesarã pentru rezultate mai bune.
Vene faciale/capilare: Dupã tratament pot apãrea învinetiri sau înrosiri ale pielii doar pe traiectul vasului tratat. Când se trateazã vene mai mari, un pigment mai închis poate sã persiste câteva sãptãmâni sau luni dupã tratament pânã ce resturile vasculare sunt resorbite de organism fãrã a lãsa urmã.
Medicul vã va oferi informatii complete despre beneficiile si riscurile tratamentului.
 
Vor reaparea petele sau venele sparte?
Nu vor reapãrea aceleasi pete sau vene. Dar în timp pot apãrea noi pete sau vene dacã pielea este expusã din nou la soare. Si aceste pete si vene pot fi îndepãrtate prin aceeasi procedurã. Procedura nu trateazã cauza aparitiei acestor leziuni. Folositi creme de protectie solarã pentru a reduce efectele soarelui si aparitia petelor si venelor faciale. Hidratati cu Natragel zilnic.
 
Pot trata cu AcuTip si Limelight toate petele si venele inestetice?
Petele de la soare pot fi tratate cu mult succes cu AcuTip. Existã însã si alte leziuni pigmentare, precum semnele din nastere si aluniþele. Venele mici faciale si cherry angioma pot fi tratate eficient cu AcuTip.Specialistii nostri dermatologi vor stabili dupã consultatie – evaluare si dermatoscopie dacã leziunile dumneavoastrã pot fi tratate cu AcuTip.
 
Poate fi AcuTip si LimeLight parte a unui tratament complex de întinerire a pielii?
Da. Sunt tratamente excelente în sine, dar pot fi integrate într-un mod eficient în pachete complete de rejuvenare: rejuvenarea 3D.

 

Copyright 2011

New Vision Beauty Center.

Toate drepturile rezervate

Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro www.inforegio.ro